FinnishEnglishEstonianEspanja

Luokkaretket ja leirikoulut Viroon, Baltiaan ja Pietariin


Päiväksi Tallinnaan
Hansakaupunki Tallinna on niin lähellä ja kuitenkin niin erilainen, päivän aikana kerkeä vierailla mielenkiintoisissa museoissa, tai nauttia oikeasti hansakaupungin historiallisesta keskuksesta, mahdollisuus kävellä keskiaikaisella kaupunginmuurilla tai tutustua maanalaisiin käytäviin jne.

Kartanokierros Lahemaalle
Tallinnasta vajaan tunnin matkan päässä sijaitsee Lahemaan kansallispuisto, jonka alueella on useita entisöityjä herraskartanoita. Päivän aikana kerkeä käväistä tutustumassa muutamassa kartanomuseossa sekä nähdä erilaista viron luontoa ja maaseutua

Leirikouluja voi järjestää kaupungeissa tai maaseudulla, mahdollisuus patikointiin, kanoottiretkelle, pyöräilyyn , ratsastukseen jne.

Luokkaretkien aikana
voi tutustua Viron historiaan, paikallisiin ihmisiin, erilaisiin nähtävyyksiin, erilaisin kaupunkeihin- Pärnuun, Haapsluun, Saaremaalle, Tarttoon, Narvaan jne

Hintaesimerkkejä

Päiväretki Tallinaan
alk. EUR 95/hlö
Päiväretki Lahemaalle, kartanokierros
EUR 125/hlö
2 päivää/1 yö
alk. EUR 160/hlö
3 päivää/2 yötä alk. EUR 220/hlö
4 päivää/3 yötä alk. EUR 270/hlö

Hinta sisältää : edestakaiset laivaliput Helsinki-Tallinna-Helsinki, opastuksen, museoliput, lounaan. Hintaan ei kuuluu kuljetusta!
Räätälöimme palvelut Teidän toiveidenne mukaan.

3 päivää/2 yötä Pietariin
alk. EUR 290/hlö
4 päivää/3 yötä alk. EUR 340/hlö
Lisäyö Pietarissa
alk. EUR 50/hlö

Hinta sisältää : edestakaiset junaliput 2. luokassa Helsinki-Pietari-Helsinki , **hotellimajoitus, päivittäin aamiainen ja lounas, opastus ohjelman mukaan. Hintaan ei kuuluu kuljetusta Pietarissa!

* Lisämaksulla : Venäjän viisumi 50 eur + 21 eur per henkilö (viisumi tarvitaan aina)

Jalo Tours/Jalo Loma, Vetehisenkuja 9 A, 00530 Helsinki FINLAND, Phone + 358 9 735174, Fax + 358 9 735874,
E-mail: jalo.loma@jalotours.com, Skype - jalotours

Uudet kohteet seikkailunhaluisille!

Ukrainan Kiova, Puolan Warsova, Krakowa ja Gdansk, Armenian Jerevan, Georgian Tbilisi, Junalla Siperian halki Pekingiin tms. Kysy lisää!

Web Design Powered by Quick.Cart