LUOKKARETKET BALTIAAN

LUOKKARETKET JA LEIRIKOULUT


Meidän järjestämät vauhdikkaat luokkaretket pitävät sisällään kulttuuria - opastettuja kiertoajeluja,
museoiden vierailuja, luontoa sekä muita mielenkiintoisia aktiviteetteja.

KANOOTTIRETKET
KANOOTTIRETKET

Syksy ja kevät ovat mitä parhaimpia aikoja lähteä erilaisille
luokkaretkille, opintomatkoille tai järjestää leirikouluja. Meillä on jo yli
30 vuoden kokemus erilaisten ryhmämatkojen järjestämisestä Baltiaan ja henkilökuntamme ovat kokeneita Baltian maiden asiantuntijoita.

Tarjoamme aina uusia ja mielenkiintoisia retki vaihtoehtoja, riippumatta siitä onko kohteena pääkaupunki Tallinna, vähän kaukaisempi Viron maaseutu tai vaikka Viron saaristo. Meidän vahvuus luokkaretkien järjestäjänä perustuu kokemukseen ja laajaan kohdetuntemukseen. Meidän asiakkaat saavat aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua.

Balttian maat ovat turvallisia matkakohteita alaikäisille siinä missä Suomi ja Ruotsikin. Ruoan hinnat ovat nousseet Baltian maissa mutta majoituksen ja kuljetuksen - hinnat ovat silti kilpailukykyisiä Pohjoismaihin verrattuna..

Kysy tarjous. Suunnittellaan yhdessä unohtumaton luokkaretki. Räätälöidään luokkaretki  yhteistyössä vastaamaan luokkasi budjettia sekä mielenkiinnon kohteita!


SEIKKAILUPUISTOT
SEIKKAILUPUISTOT

Esim: Luokkaretki Hansakaupunkiin Tallinnaan 2 päivä/1 yö Hinta alk. 195EUR oppilas!

1 päivä. 9.30 Kokoontuminen länsiterminaalissa.
10.30 - TallinkSiljan M/S Star aluksella Helsingistä Tallinnaan. buffet-ruokailu laivan ravintolassa.
12.30 Saavutaan Tallinnaan. Suomenkielinen opas vastassa Tallinnan satamassa. Kävellään hotellille - noin 10 min,jossa rekisteröidään ja jätetään matkatavarat. Hotell Tallink Express tai vastaava Kävellään hotellilta keskiaikaiseen puolustustorniin "Kiek in de Kök" (noin 15 - 20 min kävelyä)jossa sijaitsee Tallinnan kaupunkimuseo ja Tehdään opastettu kävelykierros Tallinnan vanhakaupunkiin maanalaisiin käytäviin. Ryhmä jaetaan kahteen pienempään ryhmään ja ensimmäinen lähtee 14.00 seuraava 14.30 ja kierros noin tunti. Tallinnan maalinnoitusten salaperäiset käytävät bastionien kanssa rakennettiin 1600-1700-luvuilla. Niiden tarkoituksena oli piilottaa sotilaiden, ammusten ja muiden varusteiden siirrot vihollisilta, niitä käytettiin myös vihollisen maanalaisen miinoitustyön seuraamiseen. Kun kohde poistettiin sotilaallisten kohteiden luettelosta vuonna 1857, rakennettiin Inkerin ja Ruotsin bastioneille puistot. Bastionikäytävissä tulevaisuuden juna vie sinut vuoteen 2219, toinen osa taas takaisin 1600-luvulle. Bastionikäytäviin vievä tunneli on merkitty ajanlaskujärjestelmiä esittelevin pylväin. https://www.linnamuuseum.ee/kiek-de-kok/ 15.30 Kävellään merimuseoon Tallinnassa jossa ensin otetaan kahvilassa pieni välipala jonka jälkeen opastettu tutustumineen museoon. Museovierailun jälkeen kävellään Texas Honky Tonk Cantina ravintolaan tai vastaava noin 15 min jossa 18.30 illallinen.

2 päivä. Aamiaisen jälkeen 9.30 viedaan matkatavarat bussiin(bussi käytössä koko päivän)
ja aloitetaan tilausajobussilla suomenkielisen oppaan johdolla tutustumiskierros Piritan,
Meriväljan sekä Lasnamäen asumalähiöihin. Kiertoajelun aikana nähdään eroavaisuudet ihmisten asuinympäristössä: ihmetellään valtavia NL aikana rakennettuja nukkumalähiöitä (lasnamäki) sekä valtavan kauniita omakotitalo-alueita. Matkalla kuulette kaupunkilaisten elinoloista nykypäivänä sekä menneisyydessä. Pysähdykset laululava ja Kadriorgin puisto. 12.00 Lounas  Pizza Buffessa tai vastaava. Lounaan jälkeen vapaa aika(matkatavarat bussissa) Mahdollisuus mennää shoppaamaan Ülemisten ostoskeskukseen. 18.00 bussi ottaa kyytiin ja ajetaan satamaan 18.30 ollaan D-terminaalissa josta lähtee laiva 19.30. Helsinkiin saavutaan 21.30.

Hinta sisältää edestakaiset laivaliput kansipaikoin, menomatkalla buffet lounas 1 yön majoitus
+ aamiaiset Tallinnassa 2-3 hengen huoneissa, aikuiset 2hengen huoneissa.
Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa Suomenkielinen opastus ohjelman mukaan, lounas + 1 välipala, 1 illallinen Honky Tonk Cantina tai vastaava, sisäänpääsyt 2 museoon. Kuljetus ohjelman mukaan, bussi käytössä koko päivän.
Hinta on laskettu 25 maksavaan asiakkaan mukaan.

KAUPUNGIT JA MAASEUTU
KAUPUNGIT JA MAASEUTU


                   Esim: Luokkaretki Pärnuun + sisältää päiväretken Riikaan 4 päivä/3 yötä

                  Hinta alk. 345€ oppilas!

1.päivä -  Kokoontuminen Länsiterminaalissa klo 9.30 ja klo 10.30 lähtee TallinkSiljan nopea star-alus Helsingistä Tallinnaan, laivalla hytti matkatavaroille ja ruokailu "seisovassa". Laiva saapuu Tallinnaan klo 12.30 ja saapumisen jälkeen satamassa odottaa paikallinen linja-auto ja matka jatkuu kohti Pärnua (130 km). Pärnussa myöhäinen ruokailu jonka jälkeen heti kaupunkikierros, jonka aikana nähdään kaikki kaupungin tärkeämmät nähtävyydet: Rüütlikatu- kävelykatu, klassinen Raatihuone, keskiaikaiset restauroidut aitat ja kaupungin vanhin punainen puolustustorni 1300-luvulta, 1700-luvun barokkityylinen Tallinnan portti ja kaksi kirkkoa, kauniit puistot ja hiekkaranta. Osittain kierros on linja-autolla ja osittain kävelyä keskustassa ja rannalla. Majoitus Pärnussa 2-3hh.

2.päivä - Aamiaisen jälkeen päivämatkalle Riikaan. Pärnusta Riikaan matkaa 185km joten päivässä kerkeää tutustua Latvian pääkaupunkiin ihan mukavasti. Matka kestää bussilla noin 2,5 t. Tutustumme " Pikku Pariisiksi" kutsuttuun (nyt on mahdollisuus tarkistaa paikan päällä, onko kaupunki lempinimensä arvoinen), 1200-luvulla syntyneeseen Hansakaupunkiin Riikaan: keskiajan muistona ovat säilyneet vauraiden kauppiaiden porvaristalot, Ruotsinportti, Tuomiokirkko. Riigan 1900-luvun arkkitehtuurin helmenä ovat hyvin säilyneet jugendtalot, joita parhaillaan kunnostetaan entiseen loistoonsa. Riikassa yhdistetty opastettu kaupunkikierros bussilla ja kävellen kesto noin 2,5 tuntia. Lounas Riian vanhassa kaupungissa. Lounaan jälkeen vapaa aika Riikassa(shoppailua - Riian hintataso on Tallinnaa edulisempi, museo) tai vaihtoehtoisesti ajetaan lukuisista kylpylöistä kuuluisaan rantakaupunkiin Jurmalaan noin 20 km Riikasta. Halukkaat pääsevät myös uimaan kauniiseen Itämereen ja aremmat voivat nauttia vaan valtavista hiekkarannoista. Jurmalan hiekkaranta on 17 km pitkä ja hiekka erinomaisen hienoa. Noin 19.00 lähdetään paluumatkalle Pärnuun.

3. päivä - Aamiaisen jälkeen ohjattu pyöräretki Pärnussa, vierailu seikkailupuistossa tai vaihoehtoisesti vieraillaan kansallispuistossa. Ensiksi käydään luontokeskuksessa, jossa tutustutaan alueeseen. Melominen on yksi parhaista tavoista tutustua luontoon. Kanootti on äänetön ja antaa oivan mahdollisuuden lähestyä lintuja ja nisäkkäitä niiden huomaamatta. Ennen kuin kanootit lasketaan vesille, annetaan kunnon ohjeet. Lounas syödään luonnossa ja lounaaksi on retkieväät. Piknikin jälkeen tehdään tunnin retki suolla pitkin pitkospuita sääolojen salliessa. Retki kestää 5-6 h

4.päivä - Aamiaisen jälkeen vapaata Pärnun kaupungissa.
klo 12.00 aloitetaan matka Tallinnaan suuntaan, syödään matkalla lounas. Tallinnassa vielä mahdollisuus shoppailuun. klo 15.30 kokoontuminen D-terminaalissa ja klo 16.30 TallinkSiljan nopea Star/Superstar alus lähtee Tallinnasta Helsinkiin klo 18.30 laiva on Länsiterminaalissa

Hinnassa edestakaiset laivaliput kansipaikoin, menomatkalla aamianen laivan buffessa, kuljetus Tallinnasta alkaen ohjelman mukaan, puolihoito, retki kansallispuistoon, Pyöräilyretki Pärnussa tai vaihtoehtoisesti vierailu seikkailupuistossa, Oppaan palvelut Tallinnassa, Pärnussa ja Riikassa -opas mukana koko päivän 3 yön majoitus nuorille 2- 3 hengen huoneissa. Hinta laskettu min. 25 maksavaan asiakkaan mukaan.

Luokkaretki voi suuntautua Tarttoon, Saarenmaalle, Itä-Viroon, Pietariin tai Tallinnaan joka on vaan 2 tunnin laivamatkan päässä Helsingistä. Riippuen luokanne budjetista kyseessä voi olla päiväretki tai vaikka 5 päivän retki. Räätälöidään luokkaretken vastaamaan budjettiaan.


                          Tartu tilaisuuteen ja kysy tarjous luokallesi !

KULTTUURIA
KULTTUURIA
YHDESSÄOLOA
YHDESSÄOLOA
MIELEENPAINUVIA MUISTOJA
MIELEENPAINUVIA MUISTOJA

Mitä sanovat meidän asiakkaat:

"Vielä erillisenä viestinä haluaisin kiittää matkan järjestelyistä. Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan todella mukavasti sekä syksyn ja talven kuluessa suunnittelun ja varausten osalta että itse matkan aikana. Sekä lapset että valvojat olivat todella tyytyväisiä reissuun niin ohjelman, majoituksen kuin ruokapaikkojenkin osalta. Myös opastus Tallinnassa - sekä sinun että Riinan - sai kiitosta. Laivassa mukavana yksityiskohtana olivat varanneet paluumatkalla ryhmälle pöydät aivan laivan keulasta ikkunoiden vierestä, mikä ilahdutti lapsia kovasti. Ainoa hienoinen pettymys oli, ettei katakombeissa näkynyt luurankoja (jostain oli tällainen odotus päässyt muodostumaan! :)
Matkan käytännön järjestelyitä helpotti merkittävästi se, että laskutuskäytäntö oli todella joustava. Kiitos siis koko ryhmän sekä kolmen naisen järjestelytoimikuntamme puolesta onnistuneesta luokkaretkestä! Jos haluat käyttää meitä referenssinä jatkossa luokkaretkiryhmien osalta, voin mielelläni kertoa näistä kokemuksistamme esim. puhelimitse. Laita vaikka sähköpostiin viestiä, jos joku haluaa aiheesta kysellä."

" Juttelin muidenkin valvojien kanssa luokkaretken järjestelyistä ja meiltä kaikilta tulee sama palaute : järjestelyt olivat erinomaiset. Ei voi muuta kuin kehua :). "

"Haluamme vielä kiittää teitä leirikoulujärjestelyistä Pärnuun. Kaikki sujui hienosti ja hotelli oli kovasti oppilaiden mieleen. Seikkailupuisto oli myös juuri meidän oppilaille täysosuma.
Kuulemani mukaan myös Tartossa meni kaikki hyvin ja nykyisten kasiluokkien luokanvalvojat ovatkin meiltä alustavasti jo kyselleet leirikouluista ensi vuotta varten..."

Kiitokset Rainer kaikesta! 🔥💪🏻 sun kanssa on mahtava reissata kun homma toimii! Nuoret tykkäsi reissusta

Kiitos vielä järjestelyistä ja loistavasta reissusta. Tämä jää meidän yseille varmasti ikuisesti muistiin mahtavana kokemuksena.


TILAAN LISÄTIETOJA

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.