VENÄJÄ

VENÄJÄN MATKAT

Kaupunkilomat Moskovaan ja Pietariin. Kamchatkan niemimaa ja Vladivostok. Burjaatia sekä
Baikal-järvi. Venäjällä on kaiken kaikkiaan 11 aikavyöhykettä. Eurooppa, Siperia ja Kauko-Itä.

Meiltä saat  matkaohjelmat omatoimimatkailijoille sekä ryhmille. Meidän matkanjohtajat ovat venäjänkielen taitoisia kokeneita matkailijoita, joten matka sujuu mukavasti ja huolettomasti.

Suurkaupunki Pietari on vaan 3,5 tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Meidän kautta myös viisumit. Onko kyseessä yrityksen virkistysmatka tai leirikoulu, me järjestetään budjettia ja kiinnostuksen kohteita vastaavan matkan.   Meidän kautta myös kerran elämässä klassikot kuten Trans-Siberian junamatkat.

Uutuus! Baikal järven kiertomatka 16.-23.4 2020
Matka siirretty. Uudet päivämäärät aslustavasti 27.8.-3.9.2020

Matka toteutuu ja paikkoja jäljellä vielä 1PAX. Varaa jäljellä oleva paikka kevään matkalle!

8 päivän matkan hinta lentoineen alk. 1499EUR

Irkutsk on kaupunki Itä-Siperiassa Baikaljärven länsipuolella. Irkutsk tunnettiin ennen vallankumousta myös nimellä "Itäinen Pariisi" ja "Siperian Pietari".
Baikaljärvi on maailman syvin ja samalla myös yksi vanhimmista järvistä koko maailmassa. Baikaljärvi kuuluu UNESCO maailmanperintäluetteloon vuodesta 1996. Listvyanka kylä ja Baikal museo - Baikal järven flora & fauna. Maistellaan savustettua Omul kalaa. Tutustuttaan Baikaljärven rantaa pitkin kulkevaan rautatieosuuteen -osana Trans Siperian rautatieverkostoa joka oli toiminnassa vuosina 1904 -1950. Baikaljärven rautatieosuus on kallein sekä kaunein koko Trans-Siberian rautatieverkostossa. Rautatie rakennettiin vuosina 1896-1900 ja rakentamiseen osallistuivat arkkitehdit ja insinöörit Venäjältä, Italiasta, Latviasta, Puolasta ja Albaniasta.
Sauna + rohkeille mahdollisuus käydä uimassa Baikal järvessä.
Ulan-Ude - Venäjän federaation Burjatian autonomisen tasavallan pääkaupunki Baikaljärven itäpuolella, jonka keskusaukiolla maailman suurin Leninin päätä esittävä patsas.
Burjatiassa vieraillaan buddhalaistemppeleissa sekä nautitaan folkshow ja lounas vanhauskoisten kylässä.

Lataa kevään Baikal järven kiertomatkan matkaohjelma! 

IRKUTSK
IRKUTSK
KRONSTADT
KRONSTADT
BAIKAL-JÄRVI
BAIKAL-JÄRVI
ULAN UDE
ULAN UDE
KRONSTADT
KRONSTADT
PIETARI
PIETARI

Tartu tilaisuuteen ja pyydä tarjous!

TILAAN LISÄTIETOJA

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.